برگزاری دومین کمیته دانشگاهی مرگ مادر در سالجاری

۳۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۴ کد : ۴۷۰۲۲ اخبار اصلی
دومین کمیته دانشگاهی مرگ مادر در سال ۱۴۰۳ با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاونین درمان، آموزش و بهداشت، نمایندگان نظام پزشکی و پزشکی قانونی، مدیرگروه زنان، نورولوژی، نروسرجری، طب اورژانس، قلب و سایر کارشناسان مربوطه، برگزار شد.
برگزاری دومین کمیته دانشگاهی مرگ مادر در سالجاری

به گزارش وب دا مرکزی، در این کمیته به اهمیت تشکیل کمیته‌های مرگ مادر باردار به منظور پیشگیری از وقوع رخدادهای مشابه، پاسخگویی فوری و لزوم مسئولیت پذیری تمام کادر درمان در اجرای کامل دستورالعمل‌های ابلاغی بر اساس پروتکل‌های کشوری، تاکید شد.
در این جلسه سرپرست دانشگاه بر نشانه دار شدن مادر نیازمند مراقبت ویژه در سیستم بهداشتی درمانی و کنترل دقیق علائم حیاتی و ویزیت بر بالین مادر توسط اتندینگ، تاکید نمود.
نمایندگان پزشکی قانونی و نظام پزشکی در خصوص صدور گواهی فوت و صدور جواز دفن مباحثی ارائه و مقرر شد جهت نقایص موجود در این خصوص جلسه ایی مشترک با حضور پزشکی قانونی، نظام پزشکی و معاونت درمان با محوریت حوزه بهداشت برگزار شود.

کلیدواژه‌ها: کمیته مرگ مادر مرگ مادر ویزیت بر بالین مادر